Onze klanten

Naast het leveren van losse bestellingen aan particulieren is Dogtag.be gespecialiseerd in het snel leveren van grotere aantallen. Informeer naar onze groepskortingen ! Hieronder enkele voorbeelden van onze klanten:


Thebattlefieldrun

The Battlefield Run is een loopwedstrijd met hindernissen georganiseerd door het leger. Deze ‘obstacle run’ werd op 29 september 2018 in Brasschaat georganiseerd door het Bataljon Artillerie


Babboe bakfietsen
gebruikt onze dog tags als sleutelhanger voor hun bakfietsen

https://www.babboe.be/nl/https://www.d-daygin.com/Naar jaarlijkse gewoonte kozen de Leuvense rechtenstudenten eind april
hun praesidium van het Koninklijk Vlaams Rechtsgenootschap voor het volgende jaar.

De naam van één van de kiesploegen was Leger van Hee (refererende naar de eerste decaan van de rechtenfaculteit, zijnde de heer Zeger van Hee). Het thema van de kiesweek was bijgevolg leger. DOGTAG.BE leverde voor dit doel een 1500-tal dogtags.

 

 

 

 


Het organiserende team van het monitorenweekend van Don Bosco zocht een duurzaam aandenken voor het nationaal animatorenweekend en deed hiervoor beroep op ons.


Junk Art Objects by Derek Scholte


Derek Scholte maakt sculpturen van oude materialen. Zijn portfolio is te vinden op http://derekscholte.nl/Hij gebruikt onze dogtags als “echtheids-certificaat”.


Tales & Spirits is een cocktailbar in het centrum van Amsterdam.
Zij gebruiken onze dogtags voor promotionele doeleinden.Emotie en passie, het kloppend hart van de sport.
Zelos organiseert sportevementen. Tennis, basket, motorsport, fietsen… en doet dat steeds met een rode draad: evenementen voorstellen waarbij emotie en passie hand in hand gaan.