Troeven

Reeds meer dan 20 jaar online actief !


Dogtag.be werd op 31 juli 2001 gelanceerd. Onze site is momenteel dus meer dan 20 jaar online. Dit betekent ook dat we over een ruime ervaring beschikken en onze service optimaal hebben kunnen aanpassen aan de wensen en behoeften van de klant.

Dogtag.be is daardoor dé place to be voor de aankoop van uw dogtags.

Laagste prijs

We hebben reeds meer dan 20j geen prijsverhogingen doorgevoerd. Wie kan dat nog zeggen? Vergelijk onze prijzen met de andere aanbieders.

Gratis verzending / verzendverzekering

Geen verzend- of administratiekosten of andere onverwachte verborgen kosten aan het eind van uw bestelling. Deze wordt gratis verzonden binnen de EU. Elke zending geniet van onze verzendverzekering: pakjes komen gegarandeerd toe !

Materiaal, kwaliteit en originaliteit

Voor de standaard setjes gebruiken wij medisch edelstaal. Dit is bovendien roestvast en anti-allergisch (RVS dogtags/kettingen en siliconen silencers). Ook de ponsmachines werden speciaal voor dit doel ontwikkeld. Dit alles staat garant voor een kwalitatief hoogstaande eindafwerking. Verder beschikken we over het grootste assortiment dogtags en accessoires.

Bestellen zonder gedoe

Registreren of login(gegevens opzoeken) overbodig, ook niet om prijzen of verzendkosten te bekijken. Bij ons is er ook geen minimum bestelbedrag vereist. Interessant voor als u achteraf een onderdeeltje wilt bijbestellen. U hoeft dan geen volledig nieuw setje aan te schaffen omdat plots blijkt dat u voor een minimum bedrag moet spenderen.

Tevredenheid en garantie

Bij ons is de klant koning en dat zal u bij aankoop merken.
Wij bieden een vraag-en-antwoord-zekerheid die bij vele websites niet vanzelfsprekend is.
Mocht er ondanks al onze inspanningen toch een probleem zijn met de bestelling of verzending dan stellen we graag alles in het werk om tot een oplossing te komen.

24 u service / opvolging

Daar wij zelf over de nodige machines beschikken kunnen we garanderen dat alle bestellingen binnen 24 na ontvangst van de betaling verzonden worden.
Bestellingen waarvan we de betaling vóór 12u ’s middags ontvangen, worden gegarandeerd nog diezelfde dag verzonden !

Verder word je via email op de hoogte gehouden van je bestelling. Bovendien ontvang je van zodra je bestelling wordt verzonden een gratis sms indien je deze optie aanvinkt op het bestelformulier.